| Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... | |
|
+8ıltem gozde merıc muge _ipek_ cgr betüşş By_WaR* 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
By_WaR* Baş Yönetici
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 35 Nerden : istanbul/kadıköy İş/Hobiler : Web Tasarım Lakap : KonusaRock Kayıt tarihi : 08/06/08
| |
| |
betüşş
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 34 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : öğrenci Lakap : Betbet Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... Perş. Haz. 19, 2008 10:27 pm | |
| ben de kutlayım..dogum gunun kutlu olsun gozde | |
|
| |
cgr
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 38 Nerden : kıbrıs İş/Hobiler : öğrenci Lakap : zone Kayıt tarihi : 20/06/08
| |
| |
_ipek_
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 39 Nerden : gaziantep İş/Hobiler : öğrenci Lakap : çikolata Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: GÖZDEMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNN Cuma Haz. 20, 2008 1:09 am | |
| saniyeler birbirini kovalar geceler sabahına kavusur ve her yaptıgın iylik bir gün seni bulur derler ama ben nasıl bir iylik yaptımda senn gibi bi insanı tanıdım bilmiyorum ama İYİ Kİ VARSIN BİTANEM DOĞUM GÜNÜN ŞİMDİDEN KUTLU OLSN GÖZDEMMMMMM | |
|
| |
muge
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 43 Nerden : kıbrıs İş/Hobiler : banka yöneticisi/ müzik,yüzmek,gezmek,okumak.. Lakap : müü Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... Cuma Haz. 20, 2008 2:32 pm | |
| bibiş bu ne hız böle daha vardı ama bende kutlıyım bari doğum gününü ... canım kadeşşiiimmm iiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnn seviyorum seniiii muuckksssssss... | |
|
| |
merıc
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 45 Nerden : kıbrıs İş/Hobiler : bankacı Lakap : yok Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... Cuma Haz. 20, 2008 2:52 pm | |
| babyy iyiki doğdunn canım seni göremiyoruz valla özledik doğum günü gecende buluşalımm davet bekliyorum haberin olsun:))) | |
|
| |
gozde
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 38 Nerden : kıbrıs İş/Hobiler : öğrenci/ Lakap : iko Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... Cuma Haz. 20, 2008 6:57 pm | |
| ayyy cok mutlu ettiniz beni...öncelikle bu güzel jestten dolayı bilalciime tsk etmek istiorum sonrada henüz doğmamıs olsam da dogumgünümü kutlayan herkese...... | |
|
| |
ıltem
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 42 Nerden : kıbrıs İş/Hobiler : bankacı Lakap : lilo Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... Cuma Haz. 20, 2008 7:15 pm | |
| güzeller güzeli arkadasım benim farkındayım henüz doğmadın ama milet şimdiden kutlamaya baslamıs hemen bende katılayım dedim o güzel gülücüklerin yüzünden hiç eksik olmasın tanrıya senin gibi bi meleği bize gönderdiği için tsk ediyoruz doğumgünün şimdiden kutlu olsun gözdem.... | |
|
| |
hakann
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 32 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Lakap : tüknük Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... Cuma Haz. 20, 2008 7:51 pm | |
| cnm ablacım şimdiden doğumgününü kutluyor vee cok öpüyorum.... | |
|
| |
destro06
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 38 Nerden : işte İş/Hobiler : pc Lakap : By_Carizma Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... Cuma Haz. 20, 2008 8:13 pm | |
| gozde ablam dogum gunun kutlu olsun nice yıllara
| |
|
| |
ezgimsi Baş Yönetici
| |
| |
yassax
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 40 Nerden : istanbul İş/Hobiler : danışmanlık Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Doğum günün kutlu olsun baldızımmmm C.tesi Haz. 21, 2008 2:02 am | |
| | |
|
| |
_ipek_
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 39 Nerden : gaziantep İş/Hobiler : öğrenci Lakap : çikolata Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... C.tesi Haz. 21, 2008 2:05 am | |
| askım yazms bende bi daha yazarımmm SAHİP ALLAH RAZI OLSN BİZİ EVNE ALIP KARNIMIZ DOYURDUGUN İÇN ))) SEFİYOZZZ SENİİ İİ Kİ VARSN MELEĞEEMMMM | |
|
| |
hakann
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 32 Nerden : ankara İş/Hobiler : öğrenci Lakap : tüknük Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... C.tesi Haz. 21, 2008 3:54 pm | |
| nasılsın canım neyapıyon gunaydın by | |
|
| |
hakann
| Konu: Geri: Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... C.tesi Haz. 21, 2008 4:11 pm | |
| gozdecım nasılsın ne yapıon yemeğı nezaman yıyecez optum | |
|
| |
| Gözde Dogum Günün Kutlu Olsun... | |
|